Over Maria Stehouwer


Ik ben Maria Stehouwer en ik ben sinds 2013 werkzaam als Personal Trainer bij Rob’s Health Centre in De Lier. Sporten heb ik altijd heel leuk gevonden. Vanaf mijn 15e was ik dagelijks te vinden in de sportschool. Voor mij dus een logische stap om na de middelbare school een sportopleiding te gaan volgen.  Door de jaren heen heb ik verschillende opleidingen en cursussen gedaan op sportvlak en heb ik in verschillende takken van sport les gegeven. 

 

In mijn werk als Personal trainer miste ik de kennis om mijn klanten van goed voedingsadvies te voorzien dus heb ik me laten bij scholen. Ik heb de opleiding Orthomoleculaire voedingsleer gedaan. Deze opleiding staat er voor om het lichaam te voorzien van de benodigde voedingsstoffen zoals vitamine, mineralen, koolhydraten, eiwitten en vetten in de juiste verhoudingen met als doel ziekte te voorkomen. Met deze kennis kan ik een goed persoonlijk voedingsadvies maken wat echt bij de klant past. 

 

Na een klein uitstapje te hebben gemaakt als Orthomoleculair therapeut kwam ik er toch wel achter dat mijn hart bij het sporten ligt, en naast het sporten voedingsadviezen geven. 

Vooral de combinatie van sporten en gezonde voeding werkt heel goed samen. 

Dus vanaf nu ga ik verder als Sport- en Voedingscoach.

Ik denk dat met de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan in mijn werk en opleidingen, ik mensen goed op weg kan helpen naar een gezondere leefstijl zodat ze zich fitter en 

vitaler gaan voelen.